top of page
Architectenbureau Bart De Smedt diensten

wat DOEN WE?

Met de toenemende complexiteit van bouwprojecten begrijpen wij de waarde van efficiënte coördinatie en naadloze samenwerking. Daarom bieden wij vanaf het allereerste begin één centraal aanspreekpunt voor zowel het architecturale ontwerp als de technische studies. Ontdek hoe onze geïntegreerde aanpak de sleutel is tot efficiëntie en succes in de realisatie van bouwprojecten.

Architectenbureau Bart De Smedt diensten architectuur

ARCHITECTUUR

NIEUWBOUW

-

We doen zowel klassieke als moderne woningbouw. Ook voor meergezinswoningen, landbouwloodsen, kantoren of industriebouw kan u bij ons terecht. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende afspraak.

 

RENOVATIES

-

We hebben veel ervaring met alle soorten van renovaties. Werp een blik op onze website voor enkele voorbeelden.

 

REGULARISATIES

_

We hebben de expertise in huis om regularisatiedossiers samen te stellen (bijvoorbeeld voor werken die uitgevoerd werden zonder bouwvergunning)

OVERIGE DIENSTEN

De bouw wordt steeds complexer, en daarom is het nuttig om vanaf de start 1 aanspreekpunt te hebben voor zowel het architecturale gedeelte als de technische studies.

Met onze opleiding als burgerlijk ingenieur bouwkunde, en onze ruime expertise in stabiliteitsstudies staan we garant voor solide en efficiënte ontwerpen.

 

Via ons bedrijf Fors Engineers 

bieden we volgende diensten aan:

- Stabiliteitsstudies

- EPB & ventilatieverslaggeving

- Veiligheidscoördinatie

Zo heb je vanaf de start een totaal overzicht op de totale studiekosten. En belangrijker, zo wordt het architecturale ontwerp meteen afgetoetst aan alle hedendaagse isolatienormen.

Architectenbureau Bart De Smedt diensten stabiliteitstudies, epb en veiligheid
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page